Cautare

2647 de rezultate pentru "primaria crucea" (3.43 secunde)
In 2000 si-a lansat, la Bucuresti, albumul ''40 de ani de la primul disc'', drepturile de autor incasate din vanzarea albumului fiind donate prin Crucea Rosie unor orfelinate si azile de batrani.
Campania "Daca sangele inseamna viata, Donarea inseamna speranta!" este organizata sub egida Crucii Rosii Romane - Filiala de Cruce Rosie sector 5 Bucuresti, in parteneriat cu Crucea Rosie Norvegiana, CallPoint powered by TELUS si Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti.
El aduce aminte de cosul cu oua asezat sub crucea pe care Mantuitorul patimea pentru pacatele noastre, devenind rosii in urma sangelui care picura din ranile Lui.
La initiativa Fundatiei Carrefour si Carrefour Romania, Crucea Rosie Romana, prin programul Banca de alimente, s-a alaturat campaniei internationale de colectare de alimente, care se desfasoara simultan in 10 tari:
Sfantul Nectarie a ramas in inimile crestinilor ca unul dintre marii eroi care au dus crucea suferintei. ... Si mucenicia nesangeroasa a suferintei l-a transformat intr-un stalp al Bisericii, l-a transformat intr-un prieten si intr-un ajutor al tuturor credinciosilor care poarta crucea suferintei.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii O data-n viata de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune.
Crucea marinarilor din Parcul Central al municipiului â€" Slujba de pomenire a eroilor marinari oficiata de P.S. ... Crucea Marinarilor â€" Parcul Central al Municipiului Calarasi â€" depunerea coroanelor de flori de catre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor din municipiul Calarasi;
Crucea marinarilor din Parcul Central al municipiului - Slujba de pomenire a eroilor marinari oficiata de P.S. ... Crucea Marinarilor - Parcul Central al Municipiului Calarasi - depunerea coroanelor de flori de catre reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor din municipiul Calarasi;
Tudor le da despre CRUCEA MARINARILOR, un monument care aminteste un moment tragic petrecut pe Dunare: noartea celor 101 marinari de la bordul unei salupe militate in anul 1912.
Se spala cu apa curata, isi pun straie noi, iau cate o lumanare si pornesc catre biserica unde preotul, cu Sfanta Evanghelie si crucea in mana, urmat de alaiul de credinciosi, iese cu lumanarea aprinsa si inconjoara biserica de trei ori.
Prinsi intre crucea de pe turla bisericii si crucea care le facea cu ochiul din buletinul de vot, dintr-o anumita Uniune cu o cruce in frunte.
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat Crucea Rosie ca nu face nimic sa protejeze drepturile prizonierilor de razboi.
Eu nu pot intelege cum de corturile in cauza nu sunt ventilate corespunzator si de ce nu se poate remedia aceasta dotare lipsa de catre un ditamai minister, cat timp corturile de la Crucea Rosie au functionat bine-mersi atatia ani pe plaje.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Generoasa din fire, cum o stim, atunci cand e vorba de imprastierea banului public pe te miri ce, primaria condusa de Antonie Solomon ii plateste mai nou datoriile afaceristului Adrian Mititelu.
Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean. ... Mi s-ar parea un lucru normal ca aceasta alianta sa castige si judetul, si Primaria Craiova. ... PSD isi doreste de foarte multa vreme Primaria Craiova.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. ... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Din pacate insa, tot primaria a avut de suferit, deoarece Inspectoratul Teritorial de Constructii a amendat-o pentru ca a eliberat autorizatia fara a avea toate avizele necesare. ... Deoarece cladirea este mai veche, acesta a cerut de la Primaria Kogalniceanu autorizatie de modernizare si extindere.
Un candidat comun al Aliantei PNL-PD la Primaria Constanta ar fi solutia ideala, in sensul ca, in aceasta formula, sansele de castig sunt mult mai mari, a declarat, din nou, senatorul liberal Puiu Hasotti, cu ocazia celei mai recente conferinte de presa sustinuta la sediul PNL.
google-analytics.com